Links

Bent u naast de diensten die Wedding Sound nog op zoek naar extra diensten, zoals een saxofonist, trouwauto of een mooie locatie? 

Hieronder een aantal aanbevolen partners van Wedding Sound die wellicht interessant kan zijn voor jullie speciale dag!

Toon Meijer - Saxotone

Onze huis saxofonist! Een vaste Dj met live Saxofonist is een veelgevraagde combinatie. Alle denkbare muziek spetterend uit de speakers, met daarbij de ‘live energie’ van een Saxofonist. Vraagt u Toon Meijer om met één van zijn DJ’s te komen, dan bent u verzekerd van sympathieke artiesten, die met hun ervaring en muzikaal vakmanschap de garantie zijn voor een topfeest!

Local Hero - Saxofonist

Local Hero is een waanzinnige saxofonist die samen met (inter)nationaal bekende DJ's optreedt. 

DJ Stefan Thomas

Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of bedrijfsprestatie: er valt altijd wel wat te vieren. Als je mij, DJ Stefan Thomas, je feest laat organiseren, kun je rekenen op een avond vol muziek, een kleurrijke dansvloer en een prachtige lichtshow. Samen met jullie zorg ik ervoor dat het feest er een is om nooit te vergeten.


Jouwtrouwauto.nl

Ben je op zoek naar een prachtige trouwauto? Op JouwTrouwAuto.nl vind je een compleet overzicht van de meest populaire trouwauto’s. Selecteer op stijl, merk, kleur en regio en kies vervolgens jullie perfecte trouwauto. Vraag gratis offertes op en kies vervolgens de auto waarin jullie de bruiloft willen vieren.