Algemene Informatie

Wedding Sound staat voor kwaliteit met een persoonlijke benadering. Door onze aanpak hebben wij al veel bruidsparen een onvergetelijk mooi feest gegeven waar we al meer dan 20 jaar heel veel positieve reacties over hebben mogen ontvangen!

Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen investeren wij continu in de toekomst. Wij doen dit niet alleen door nieuwe en betere apparatuur voor onze show aan te schaffen maar vooral goed naar onze klanten te luisteren. Wij zijn van mening dat een persoonlijke benadering essentieel is voor een bruiloftsfeest en bijdraagd aan het succes voor een goed feest.

Wij richten ons voornamelijk op het leveren van een totaalpakket. Een complete show (inclusief licht en geluid) met professionele DJ’s die alle muziekstijlen beheersen van 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s tot de huidige Top 40 maar ook disco, nederlandstalig, pop, alternatief, house en rock. Zelfs het maken van een speciale openingsdans (Mix) behoort tot de mogelijkheden bij Wedding Sound.

Naast het inhuren van onze show met DJ’s krijgen wij regelmatig het verzoek of het niet mogelijk is om ook live artiesten te boeken. Wij hebben aan dit verzoek gehoor gegeven en je kunt nu naast de DJ’s ook een zangeres, saxofonist(en) via ons boeken. Wij werken uitsluitend samen met top artiesten die naam hebben gemaakt in de muziekindustrie maar toch betaalbaar blijven.

Meer informatie over de DJ’s van Wedding Sound en de Live Artiesten kun je op deze site vinden.

Indien je specifieke informatie over onze show wilt of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen verwijzen we je naar ons Contact Formulier.

WS-info-bottom1
WS-info-bottom2