DJ Stefan Thomas

De DJ an Wedding Sound is DJ Stefan Thomas en is tevens de eigenaar van Wedding Sound en  werkt samen met een aantal andere vaste DJ’s.

Hij is begonnen met het DJ vak in de jaren negentig en heeft in de loop van de jaren een flinke carrière opgebouwd. Zo heeft hij onder andere gespeeld in de Pacha (Ibiza), The Mansion, Dancevalley en de Radio 538 Summertour en produceert ook zijn eigen muziek.

Stefan en zijn collega’s zijn “all round” DJ’s en beheersen veel muziekstijlen, van 60’s, 70’s, 80’s en 90’s tot pop, rock, disco, alternative, nederlandstalig, latin en house die we de hele avond door elkaar heen kunnen combineren.

Wij bezitten een grote muziekcollectie en wij nemen alle stijlen met ons mee en vooral de muziek die we afspreken tijdens onze kennismaking. Hebben wij de muziek van jullie keuze tijdens onze kennismaking niet in ons bezit dan zorgen wij er voor dat we de muziek op de dag van het feest wel in ons bezit hebben zonder daar extra kosten voor te berekenen.

Als DJ’s van Wedding Sound weten wij als geen ander het feest tot een succes te brengen. Het is belangrijk dat de DJ goed aanvoelt wat het publiek wil. Op het feest is jong en oud vertegenwoordigd en je wilt immers dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft.

Wij hebben altijd persoonlijk contact met het bruidspaar om de muziek voor de avond door te nemen zodat wij een goede indicatie hebben wat de wensen zijn. Maar ook tijdens het feest stoppen wij niet met het aanvoelen van het publiek. Verzoeknummers kunnen bij ons altijd aangevraagd worden en wij streven er dan ook naar om deze binnen 10 minuten (mits bij ons) te draaien.

Naast het aanvoelen van het publiek en de keuze van de juiste muziek, mixen wij de platen zo door elkaar heen dat het bijna onmogelijk is dat je geen zin krijgt om te dansen. Wij bouwen de muziek van begin tot het einde op en afhankelijk van de afspraken die we met elkaar maken en zorgen dat de avond als een geheel tot stand komt.

Ook weet je ruim van te voren welke DJ komt spelen op het feest. Wij vinden persoonlijk contact zeer belangrijk en dat werkt voor ons maar vooral ook voor het bruidspaar het prettigst. Wij zijn vanaf de boekingsbevestiging altijd bereikbaar via telefoon of e-mail om vragen te beantwoorden. Daarnaast maken wij enkele weken voor de bruiloft een persoonlijk afspraak om nader kennis te maken en de muziek voor de avond in grote lijnen met elkaar door te nemen zodat alles ver van te voren geregeld is.

Tijdens onze afspraak kun je ook direct speciale wensen doorgeven zoals bijvoorbeeld een speciale openingsdans of het draaien van nummers op een specifiek tijdstip, licht en geluidswensen, het kan bij ons allemaal. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je ook van advies voorzien over de opbouw van de avond en de muziek die gedraaid kan worden. 

DJ Stefan Thomas
DJ Stefan Thomas